Krokustocht 2022

Waar gaan we rijden met elkaar in het weekend? Speciaal bedoeld voor Swolland toer- en clubtochten in het weekend, georganiseerd door het bestuur of door Swolland-leden zelf. Ook voor verslagen hiervan.
[voor deelname aan niet-Swolland tochten gebruik het forum topic niet-Swolland tochten ]
Gesloten
Toon
Berichten: 26
Lid geworden op: vr okt 16, 2009 10:12 pm

Krokustocht 2022

Bericht door Toon »

Krokustocht 2022

Zaterdag 26 februari 2022
Starttijd 9.00 uur

Clubrit voor alle groepen binnen de vereniging.

Het wegseizoen van Toerclub Swolland werd traditioneel geopend met de openingsrit waar tijdens de tussenstop door de club werd getrakteerd op koffie met gebak. Dit was niet voor iedereen erg logisch omdat er in de winter door velen wordt doorgefietst. Dankzij corona hebben we deze tocht een andere naamgegeven en wel de Krokustocht.
Deze tocht kent nu verschillende startplaatsen maar wel een vaste koffiestop bij hotel De Foreesten, vanwege de traktatie.

De toerfietsers starten als vanouds bij Diff Dance en aangezien we over de Rode Brug komen zullen hier nog wel wat andere fietsers aanhaken. De rit gaat, uiteraard zonder oponthoud door verkeerslichten, op de heenweg voornamelijk door de bossen van de Veluwe in de richting van Vierhouten, waarbij de lange route nog wat extra lusjes meedraait. Na de pauze gaat de korte tocht over een oude bekende route op weg naar Zwolle waar we na 80 km weer aankomen. De lange route gaat ook ten westen van de Veluwe, via Hulshorst, Elburg en Reevediep en arriveert na 100 km weer in Zwolle.

De MTB-ers kunnen starten bij de Rode Brug (deze route komt ook langs de carpoolplaats Hattem) voor een tocht die afwisselend over hobbels en bobbels maar ook relatief vlakke stukken gaat. Afstand: 80 km. Voor degenen die niet zo ver willen trappen kunnen starten bij de Parkeerplaats tegenover de ingang van het Heerderstrand voor een rit van 42 km. Deze tocht komt ook in de buurt van de Ossenstal, als je nog minder wil rijden.
Hoe laat je start is niet zo belangrijk maar zorg er voor dat je voor 11.30 uur in Vierhouten bent.

Mocht je niet starten vanaf Diff Dance geef dan, i.v.m. het appelgebak, uiterlijk zaterdag 26 februari 8.00 uur door of je mee gaat. Doe dit of via Cyql of via de mail: ajgoonk@yahoo.com.


Informatie bij: Toon Oonk
MTB Krokustocht 2022 80 KM.gpx
MTB Krokustocht 2022 42 km.gpx
Krokustocht lang 2022 100 km.gpx
Krokustocht kort 2022 78,7km.gpx
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gesloten