Krokustocht 2021

Waar gaan we rijden met elkaar in het weekend? Speciaal bedoeld voor Swolland toer- en clubtochten in het weekend, georganiseerd door het bestuur of door Swolland-leden zelf. Ook voor verslagen hiervan.
[voor deelname aan niet-Swolland tochten gebruik het forum topic niet-Swolland tochten ]
Gesloten
Toon
Berichten: 26
Lid geworden op: vr okt 16, 2009 10:12 pm

Krokustocht 2021

Bericht door Toon »

Krokustocht 2021

Zaterdag 27 februari 2021
Clubrit voor alle groepen binnen de vereniging.


Het wegseizoen van Toerclub Swolland wordt dit jaar voorlopig nog niet geopend met de openingsrit.
In plaats daarvan zetten we nu de krokustocht uit met de eigenschappen van de oude openingsrit.
Een rit, uiteraard zonder oponthoud door verkeerslichten, die voornamelijk door de bossen van de Veluwe zal gaan in de richting van Vierhouten waar de warme drankjes deze keer voor eigen rekening zullen zijn want de horeca is nog gesloten. Er zijn wel "to go"-mogelijkheden.
Omdat de meesten van ons beschikken over een navigatiesysteem, kun je de route downloaden en zelfstandig of met een maatje de route rijden met in achtneming van de coronaregels.
Starten doen we, tussen 9.00 en 10.00 uur, op eigen gelegenheid.

Voor de verschillende groepen in onze club zijn er evenzoveel mogelijkheden om mee te doen.

De handbikers kunnen starten bij de Ossenstal, Ossenweg 10, 8161 PZ Epe voor een tocht over verharde wegen. Afstand: 33 km. De route is ook op knooppunten te rijden.

De MTB-ers kunnen starten bij de Hanzeboog. Beter bekend als de Rode Brug voor een tocht die afwisselend over hobbels en bobbels maar ook relatief vlakke stukken gaat. Afstand: 80 km. Er is ook een startmogelijkheid bij de carpoolplaats in Hattem, dat scheelt weer zo’n 10 km.

De toerfietsers kunnen starten vanaf de Rode Brug. Het eerste gedeelte is een toeristische route door het bos en na Vierhouten kun je kiezen voor een korte route naar het oosten, via Emst, Veessen en het project "Ruimte voor de Rivier” terug naar Zwolle of voor een iets langere route die ten westen van de Veluwe, via Hulshorst, Elburg en Reevediep teruggaat.
Afstand 90 - 100 km.

Informatie bij: Toon Oonk
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gesloten