Een rit met de Corana Melder app op de iphone

Hier kan men terecht voor tochten op maandag
Gesloten
Gebruikersavatar
Harry Timmer
Klepper 2004-2005
Berichten: 796
Lid geworden op: zo jul 08, 2007 11:34 am

Een rit met de Corana Melder app op de iphone

Bericht door Harry Timmer »

De afgelopen weken was het met de zeer hoge temperaturen niet gezond om overdag op de fiets te stappen.
Vandaag gelukkig weer wat koeler en op de vraag middels de app of er nog gefietst gaat worden melden zich gelijk al enkele Swollanders.

Met 8 man gaan we onder leiding van Johan K. op weg naar Rogat om daar de koffie te nuttigen. Over de Vechtdijk naar Hasselt en door het Zwarte Waterklooster komen we aan de rand van Meppel. Helemaal droog houden we het niet, alhoewel we de regen amper voelen maar wel zien in het water waar we langs fietsen. In het truckers restaurant De Raket in Rogat, waar de koffiestop was gepland, werden de huidige Corana maatregels strikt na geleefd. Iemand van de groep werd verzocht zijn naam en mobiel nummer op een lijst te noteren.
Vandaag werd ook door de overheid de Corona Melder app gelanceerd en door mij op de iphone gezet, dus als we daar in een besmette omgeving zijn geweest, het zou inhouden dat we met ons achten 2 weken in quarantaine moeten. Dus in die periode niet fietsen :x Afwachten maar :P
Verder een fijne pauze locatie, snelle bediening en een grote kop lekkere koffie en dat voor € 1.60 .

De heen route was van Johan en Henk H. was de man welke ons via vele binnen weggetjes naar Nieuwleusen bracht en rond 16.45 uur fietsten we Zwolle weer binnen. Bij mij gaf de teller 82 km aan.

Goed fietsweer, mooie route en een kop lekker goedkope koffie

Johan en Henk bedankt voor de mooie route.

Tot de volgende rit.

Groeten Harry

PS. We moeten wel de snelheid goed in de gaten houden, rond de 27 km p/uur is hard genoeg :!: :!:
Gesloten