Corona rit in vakantie periode

Hier kan men terecht voor tochten op maandag
Gesloten
Gebruikersavatar
Harry Timmer
Klepper 2004-2005
Berichten: 796
Lid geworden op: zo jul 08, 2007 11:34 am

Corona rit in vakantie periode

Bericht door Harry Timmer »

Het weer is de afgelopen periode nogal wisselvallig, maar deze middag is het droog, redelijke fris windje en af en toe de zon.

Op de MaDo Race groep app wordt door aardig wat Swollanders gereageerd op de oproep of er nog gefietst gaat worden en inderdaad staan er 12 Swollanders aan de start. Ook deze keer heeft Frits M. een route op de Garmin staan en besluiten we naar Lemele te fietsen om bij camping de Lemeler Esh de pauze stop te houden.

Het tempo is rustig, voor vele een mooi tempo om gezellig met elkaar te praten. Jan S. vindt de snelheid maar niks, is gewend aan de SSOP snelheid van 28 km of zelfs iets meer en geeft dat aan de beide kopmannen Frits M. en Gerhard H. door.
Kort daarop stoppen we om de batterijen van de Garmin van Frits te vervangen en gelijk daarna gaat het tempo omhoog.
Zou de rustige snelheid dan aan de bijna lege batterijen gelegen hebben :P
Bij de koffiestop aangekomen blijkt dat de anders zo rustige camping goed bezet is, het buitenterras zit mede door de 1,5 meter maatregel helemaal vol maar gelukkig is er binnen nog wel plaats.

Na de koffie gaat het nog steeds met Frits en Gerhard als kopmannen weer richting Zwolle, waarbij de wind toch nog aardig voelbaar is.

Weer een mooie route en bij thuiskomst staat er 76 km op de teller.

Frits bedankt voor de route en het kopwerk. Gerhard ook bedankt voor het kopwerk, was een een goede training voor de ritten tijdens Trier-Trier.

Tot de volgende keer.

Groeten Harry
Gesloten