Zonnige rit naar Hellendoorn

Hier kan men terecht voor tochten op maandag
Gesloten
Gebruikersavatar
Harry Timmer
Klepper 2004-2005
Berichten: 796
Lid geworden op: zo jul 08, 2007 11:34 am

Zonnige rit naar Hellendoorn

Bericht door Harry Timmer »

Zondagavond wordt het meestal kijken op Weer Online hoe de weersverwachting voor de komende week is. Maandag regen en de daarop volgende dagen zijn niet veel beter.

Deze maandagmorgen begint ietwat bewolkt en een benauwde temperatuur. Toch maar even kijken of er nog regen komt en hoe laat. ‘s Morgens gaat er een strook regen aan de bovenzijde van Zwolle langs en ‘s middags onderlangs, dus goed fietsweer.

Nu de Corana maatregelen iets zijn versoepeld, wordt de groep al weer groter. Vandaag 9 man aan de start. Nadat we wat hebben bijgepraat gaan we onder leiding van Frits M. op pad om naar Hellendoorn te fietsen.
Frits heeft altijd wel een mooie afwisselende route en ook deze keer komen we weer op voor mij onbekende weggetjes en fietspaden. Buiten Hellendoorn moeten we ons even extra inspannen om onze koffiestop Landgoed De Uitkijk op de Hellendoornse berg te bereiken. Bij aankomst worden we door een vriendelijke dame aan diverse tafels op de verplichte 1,5 m afstand gezet.

Na de koffie krijgen we gelijk een pittig klimmetje en daarna een mooie lange afdaling. Via Haarle en Raalte fietsen we naar Zwolle, met onderweg nog een lekke band bij Gerrit Jan F.

Met 81 km op de teller zit deze rit er weer op.
Frits bedankt voor de mooie route en kopmannen voor het kopwerk.

Bij droog weer zien we elkaar donderdag weer.

Groeten Harry
Gesloten