VOORAANKONDIGING SALLAND TWENTE 2-DAAGSE

Waar gaan we rijden met elkaar in het weekend? Speciaal bedoeld voor Swolland toer- en clubtochten in het weekend, georganiseerd door het bestuur of door Swolland-leden zelf. Ook voor verslagen hiervan.
[voor deelname aan niet-Swolland tochten gebruik het forum topic niet-Swolland tochten ]
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Hadegro
Lid
Berichten: 689
Lid geworden op: za jun 16, 2007 12:01 pm
Locatie: Zwolle
Contacteer:

VOORAANKONDIGING SALLAND TWENTE 2-DAAGSE

Bericht door Hadegro »

Beste fietsvrienden en vriendinnen,

Het coronavirus houdt ons momenteel allemaal in de ban. Helaas heeft het ervoor gezorgd dat ons fietsseizoen, dat net goed en wel van start ging, onverwacht tot stilstand kwam. Natuurlijk wordt er nog wel gefietst in duo's of solo, maar de grote Swolland tochten en evenementen zoals o.a. het Buitenlandweekend zijn tot zeker 1 juni gecanceld. Natuurlijk hopen we met elkaar dat we na die datum wel weer gezamenlijk op pad kunnen om het resterende Swolland programma voor dit jaar af te maken.
Een van de ritten die verderop in het jaar gepland staat is de Salland Twente Tocht op zaterdag 12 september. De organisatie van deze rit heeft het plan opgevat om, als een soort goedmaker voor alle gemiste gezelligheid tijdens de gecancelde tochten, hier éénmalig een tweedaags club-event van te maken. De opzet is om zowel de eendaagse als de tweedaagse versie te fietsen. Mensen die aan alleen de zaterdag genoeg hebben kunnen meefietsen tot aan de koffiestop bij de Molen van Bels in Mander, om vandaar de originele route terug naar Zwolle te fietsen (ca.130 km). De deelnemers aan tweedaagse versie gaan dan verder Duitsland door om via o.a. De Lutte uiteindelijk uit te komen in (de omgeving van) Bad Bentheim waar we zullen overnachten om op zondag weer terug te fietsen naar Zwolle, vanzelfsprekend ook weer via een mooie en gevarieerde route. Afstanden; zaterdag ca. 130-140 km, zondag ca. 115 km.
Ons doel is om een volgwagen mee laten rijden die ook de bagage zal vervoeren.

Om in te kunnen schatten hoeveel animo er voor dit plan is, is het mogelijk om je vrijblijvend voor in te schrijven voor het tweedaagse Salland Twente Weekend. De toerleiders; Jeannette Meijer en Hans de Groot, zijn momenteel in overleg met het bestuur over een eventuele tegemoetkoming in de kosten. Vooralsnog gaan wij uit van een deelname bedrag van ca. 75 – 100 euro per persoon voor de overnachting en diner.
Vanzelfsprekend zullen wij bij voldoende animo de corona-maatregelen in Nederland en Duitsland in de gaten houden en met het bestuur en (de nog te bespreken) overnachtingsplaats in contact blijven om financiële risico's voor alle partijen uit te sluiten. Een eventuele betaling wordt dan ook pas dan verlangt als de afspraken definitief zijn en er geen corona risico meer is.

VOOR VRAGEN OVER- EN AANMELDING VOOR HET SALLAND TWENTE WEEKEND 2020 (LIEFTS VOOR 1 MEI A.S.) STUUR EEN BERICHT NAAR:


JEANNETTE MEIJER ( jeannette_meijer@hotmail.com )
OF
HANS DE GROOT ( hadegro59@gmail.com )

Wij richten ons op een minimale deelname van ca. 15 personen en maximaal 25 à 30 (afhankelijk van de overnachtingsplaats)
http://www.toerkoorts.nl/
https://blauwesantos.reislogger.nl/
'De fietshemel is een eeuwige afdaling'
Gebruikersavatar
Hadegro
Lid
Berichten: 689
Lid geworden op: za jun 16, 2007 12:01 pm
Locatie: Zwolle
Contacteer:

Re: VOORAANKONDIGING SALLAND TWENTE 2-DAAGSE

Bericht door Hadegro »

UPDATE 04 mei 2020

Op 1 mei verliep de huidige inschrijftermijn voor de Salland Twente 2 daagse. Tot en met deze datum staan 9 deelnemers, al dan niet onder voorbehoud, geregistreerd voor deelname. Daarmee hebben wij het minimum aantal van 15 deelnemers niet gehaald.
Omdat wij ons kunnen voorstellen dat mensen vanwege de heersende corona-beperkingen en mogelijke onzekerheden voor wat betreft vakantieplanning zich nog niet willen vastleggen, hebben wij besloten de inschrijving te verlengen tot 1 juni a.s.
Op 20 mei a.s. verloopt de termijn van de huidige, door het kabinet opgelegde, beperkingen en zullen we worden geïnformeerd over de ontwikkelingen voor na die datum.
Wij hopen met de verlenging van de aanmeldtermijn mogelijke, nu nog twijfelende, clubleden over de streep te trekken.
Mocht op 1 juni blijken dat wij de minimale deelname ook dan nog niet bereikt hebben, dan wordt de Salland Twente Tocht alleen verreden in de standaard 1-daagse uitvoering, tenzij corona ook dan nog roet in het eten gooit.

AANMELDEN KAN DUS NOG TOT 1 JUNI 2020

Met vriendelijke groet,
Jeannette Meijer
&
Hans de Groot
http://www.toerkoorts.nl/
https://blauwesantos.reislogger.nl/
'De fietshemel is een eeuwige afdaling'
Gebruikersavatar
Hadegro
Lid
Berichten: 689
Lid geworden op: za jun 16, 2007 12:01 pm
Locatie: Zwolle
Contacteer:

SALLAND TWENTE 2-DAAGSE (CANCELED)

Bericht door Hadegro »

Allen,

Inmiddels is de tweede deadline voor aanmelding verstreken. Er blijkt op dit moment te weinig animo voor een tweedaagse versie van de Salland-Twente tocht. Bij de aanmeldingen die we ontvangen hebben merken we ook nog enige gereserveerdheid. Deze terughoudendheid begrijpen we goed en rondom reizen zijn nu nog steeds vrij veel onduidelijkheden of onzekerheden. Daarom zullen we nu geen verdere stappen nemen om de 2-daagse te organiseren en zal in september gekeken worden of en in welke vorm de tocht doorgang kan vinden.
Gelukkig mogen we weer voorzichtig in groepsverband fietsen en zullen we elkaar vast her en der weer gaan ontmoeten.
Hoe dan ook, veel fietsplezier en tot ziens!

Met sportieve groet
Jeannette Meijer & Hans de Groot
http://www.toerkoorts.nl/
https://blauwesantos.reislogger.nl/
'De fietshemel is een eeuwige afdaling'
Plaats reactie