Openingsrit 2020

Waar gaan we rijden met elkaar in het weekend? Speciaal bedoeld voor Swolland toer- en clubtochten in het weekend, georganiseerd door het bestuur of door Swolland-leden zelf. Ook voor verslagen hiervan.
[voor deelname aan niet-Swolland tochten gebruik het forum topic niet-Swolland tochten ]
Gesloten
Toon
Berichten: 26
Lid geworden op: vr okt 16, 2009 10:12 pm

Openingsrit 2020

Bericht door Toon »

Openingsrit 2020

Zaterdag 29 februari 2020
Clubrit voor alle groepen binnen de vereniging.Het wegseizoen van Toerclub Swolland wordt weer traditioneel geopend met de openingsrit.
Deze rit is een goed alternatief voor de “Ster van Zwolle” en ook een stuk aangenamer.
Een rit, uiteraard zonder oponthoud door verkeerslichten, die voornamelijk door de bossen van de Veluwe zal gaan in de richting van Vierhouten waar de warme drankjes en het appelpuntje klaar zullen staan.
Voor de verschillende groepen in onze club zijn er evenzoveel mogelijkheden om mee te doen.

De handbikers starten om 9.45 uur bij de Ossenstal, Ossenweg 10, 8161 PZ Epe voor een tocht over verharde wegen. Afstand: 33 km.

De MTB-ers starten bij de Hanzeboog. Beter bekend als de Rode Brug voor een tocht die afwisselend over hobbels en bobbels maar ook relatief vlakke stukken gaat. Afstand: 80 km.

De toerfietsers starten om 9.00 uur bij “DIFF Dance Center”, Middelweg 400, 8031 VX Zwolle. Zij fietsen achter voorrijders en hebben de keuze uit een snelle route en een toeristische route waar de snelheid lager ligt, niet sneller dan 25 km/u, aangepast aan de wensen van de groep. De route gaat ook langs de rode brug (± 9.15 uur), zodat je daar ook kan aanhaken. Afstand 90km.

Als je start bij de rode brug (mtb-ers en aanhakers), geef dit dan even door voor zaterdagmorgen 8.00 uur via ajgoonk@yahoo.com, i.v.m. de bestelling voor de appelpunt.

Als je rustig doorrijdt ben je om ± 14.00 uur weer in Zwolle, ruim op tijd voor de finish van de “Ster”.

Kijk op de Klepsite of deze tocht doorgaat!
Informatie bij: Toon Oonk
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gesloten