Pagina 1 van 1

Weerribbentocht (Corona versie) - za 17 april

Geplaatst: do apr 15, 2021 10:35 pm
door Jaap Lameris
Zaterdag 17 april is het weer zover de Weerribbentocht, in een speciale Corona variant van de Swolland clubritten, helaas nog met wat beperkingen maar de routes zijn er niet minder mooi om. Je kunt starten tussen 09.00-10.00 uur vanaf de locatie bij Dance v Diffelen/Basic fit. Wil je in een groepje rijden, 2 + 2 + 2_ etc, laat het dan even weten in de SSOP-app en stem het onderling af.

De route start op het parkeerterrein bij de Padel banen bij het Basic fit gebouw aan de Middenweg.. De route gaat met uitzondering van ongeveer 1200 meter onverhard pad alleen over verharde asfalt en klinkerwegen. De route eindigt bij het TANGO benzine station aan de Vrolijkheid en bevat slechts een stoplicht. Het betreft twee mooie routes, de SSOP variant, 25-28 kmh, met een lengte van ca 108km. En een langzamere variant voor de 25kmh liefhebbers , met een lengte van ca 104km.

Door de corona maatregelen en wegwerkzaamheden is de normale koffiestop in het Driewegsluis paviljoen niet mogelijk, maar er is een koffie To-Go bij de toerleider in Oldemarkt (Ellenkamp 13). Er zal een busje klaar staan voor de koffie, waarvan de opbrengst naar de Bas van der Goor Foundation t.b.v. de sponsoring van onze clublid Janneke.

Laat even weten of je mee gaat in verband met de logistiek van de koffie To-Go!
De GPX bestanden staan op de website maar kunnen ook hier gedownload worden.
T-N-108-weerribbentocht-2021a.gpx
T-N-104-weerribbentocht-2021a.gpx