Prestatietocht 9 juni 100/165km

Waar gaan we rijden met elkaar in het weekend? Speciaal bedoeld voor Swolland toer- en clubtochten in het weekend, georganiseerd door het bestuur of door Swolland-leden zelf. Ook voor verslagen hiervan.
[voor deelname aan niet-Swolland tochten gebruik het forum topic niet-Swolland tochten ]
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ruud Woudstra
Klepper 2006
Berichten: 2002
Lid geworden op: zo jun 17, 2007 11:04 am
Locatie: Zwolle

Prestatietocht 9 juni 100/165km

Bericht door Ruud Woudstra » ma jun 04, 2018 3:23 pm

Hallo,

Op zaterdag 9 juni wordt deze klassieker weer verreden. Er is voor gekozen om de rit wat verder in het seizoen te plannen, dus is de conditie om deze tocht goed te volbrengen er ook al weer. Om alle Swollanders de kans te geven om hieraan mee te doen zijn er meerdere afstanden mogelijk. De route pakt uiteraard de Lemelerberg mee, en we doorkruizen de mooie Weerribben. De route is op een aantal plaatsen weer vernieuwd.

Vertrek is om 09: 00 uur vanaf Diff Dance center. We zitten dan ook om 09:00 op de fiets. Er wordt gereden onder begeleiding van een Wegkapitein, dus volgens de regels van de NTFU/Swolland. De totale afstand is ca 100/165 km, met een rust in Zuidwolde. Tweede rust is in de Weerribben, hier is ook de consumptie voor eigen rekening. Er is vanaf Zuidwolde ook een route direct terug naar Zwolle, ca 100km.

De snelheid is 25 kmh op de teller volgens de NTFU richtlijnen. In overleg is er na de eerste rust een wat hogere snelheid mogelijk. Ik reken op een grote opkomst bij deze Swolland clubrit.

Mvgrt, Ruud.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Fiets vandaag, morgen kan er veel tegenwind zijn........

Plaats reactie