Blauwvingertocht

speciaal voor de Swolland ladies onder ons
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Jeannette Meijer
Berichten: 123
Lid geworden op: za sep 24, 2011 7:12 am
Locatie: Zwolle

Blauwvingertocht

Bericht door Jeannette Meijer » do mei 10, 2018 1:12 pm

A.s. zaterdag zal opnieuw de jaarlijkse Blauwvingertocht plaatsvinden.

De tocht waar we elkaar als MTB'ers en racers onder t genot van koffie en taart hopen te ontmoeten.
Dit jaar zullen de Handbikers bij de koffie ontbreken omdat zij bij Lemele hun weekend hebben. Wellicht dat racers en handbikers elkaar rond Lemele nog spotten?
Kenmerk van de Blauwvingertocht zijn de vele hoogtemeters die toch op fietsafstand van Zwolle te maken zijn voor zowel MTB'ers als racers.
Ook dit jaar zullen door de wegrijders alle mogelijke heuvels in de omgeving meegepakt worden. Van Archemer- en Lemelerberg, Sanatoriumlaan en Holterberg tot Luttenberg. T.b.v. de veiligheid zullen we met wegkapiteins in groepen rijden in een rustige en snellere variant op de heenweg. Om enigszins gelijk bij de koffie aan te komen zal de snellere groep een extra lusje rijden tussen de Lemelerberg en de Sanatoriumlaan.

Bij de Sallandse Berg hopen we elkaar te treffen en moed te verzamelen voor nog een lusje MTB'en of de terugtocht. De racers zullen dan eerst nog de Holterbergweg voor de kiezen krijgen. Aan 't einde van deze weg zullen we nog éénmaal verzamelen om daarna in gewenste snelheidsgroepen retour naar Zwolle te rijden. De terugweg naar Zwolle is m.u.v. de Luttenberg vlak.

We hopen jullie zaterdag te zien!
Vertrek: 09.00uur Diff Dance Centre

Groeten, Arjan, Yvonne en Jeannette
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Plaats reactie