Gran Fondo Hanze

Meld hier wanneer je in het weekend buiten Zwolle gaat fietsen aan niet-Swolland tochten. Plaats ook hier de verslagen hierover.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Hadegro
Lid
Berichten: 678
Lid geworden op: za jun 16, 2007 12:01 pm
Locatie: Zwolle
Contacteer:

Gran Fondo Hanze

Bericht door Hadegro »

Beste clubgenoten,

Afgelopen jaar heeft een select gezelschap Swollanders deelgenomen aan de Gran Fondo Rosa vanuit Oosterbeek. De daarbij ontvangen roze wielershirts duiken nog regelmatig binnen ons peloton op.
Helaas wordt de GF Rosa dit jaar gelijk verreden met ons gezellige buitenland weekend waardoor deelname dit jaar lastig wordt. Maar niet getreurd, we hebben een erg leuk alternatief gevonden in de Gran Fondo Hanze https://www.granfondohanze.nl/, een nieuwe tocht in de Gran Fondo serie die start en finisht op het Rodetorenplein in Zwolle! De tocht wordt verreden op paasmaandag 22 april 2019 en levert derhalve geen conflict op met andere Swolland tochten.
De Gran Fondo Hanze "The Historical Ride" wordt verreden in 3 varianten; 80, 120 en 160 km en voert voor het grootste deel door de ons welbekende IJsselvallei met, voor de 160 km, Doesburg als keerpunt.

Het zou natuurlijk mooi zijn als toerclub Swolland bij deze GF Hanze met een mooi, liefst gemengd, team aanwezig zou zijn en daarom hebben drie Hansen (of Hanzen zo u wilt) binnen Swolland; Hans Kleijn, Hans Meulman en ondergetekende de handen ineen geslagen om dit initiatief op te zetten.

Als team krijgen we 2 euro p.p. korting op de inschrijfkosten en schrijven we in voor 31 december a.s. dan krijgen we nog eens 5 euro 'Early Bird' korting; in dat geval bedragen de inschrijfkosten 20,- euro per persoon (40,- incl. wielershirt). Voor een teaminschrijving zijn minimaal 5 deelnemers vereist.
Een gedeelte van het inschrijfgeld gaat naar het Fonds Gehandicaptensport, de charity van Gran Fondo Hanze.

In principe schrijven we in voor de 120 km welke zijn keerpunt heeft net ten zuiden van Zutphen, mocht je echter de kortere of langere afstand willen fietsen vermeld dit dan in de aanmeldmail.

Wil jij je ook opgeven voor de Gran Fondo Hanze "The Historical Ride" met Swolland stuur dan je gegevens binnen twee weken naar
Hans Kleijn, email: hnskleijn@gmail.com en Hans zal dan de gezamenlijke inschrijving voor 31 december voor ons verzorgen na ontvangst van de benodigde inschrijfkosten.

Vermeld in de mail;
# 1 naam
# 2 mobiele nummer
# 3 emailadres
# 4 afstand
# 5 wielershirt JA / NEE
# 6 adres voor toezending van shirt (optie)
# 7 te vermelden naam op wielershirt (alleen bij aanmelding voor 31 december a.s.)
# 8 maat wielershirt

De voordelen van teaminschrijving nog even op rijtje;
7, euro korting op de inschrijfkosten (voor 31 december 2018, daarna 2,- euro korting)
Express Check Inn Balie voor Vriendenteam Captains
VIP Parking
Teamstart inclusief foto op Gran Fondo Hanze podium
Gereserveerde vriendenteam tafel

ZEGT HET VOORT, ZEGT HET VOORT...

Namens het Hanze Trio,
Hans de Groot
http://www.toerkoorts.nl/
'De fietshemel is een eeuwige afdaling'

Gebruikersavatar
Hadegro
Lid
Berichten: 678
Lid geworden op: za jun 16, 2007 12:01 pm
Locatie: Zwolle
Contacteer:

Re: Gran Fondo Hanze

Bericht door Hadegro »

http://www.toerkoorts.nl/
'De fietshemel is een eeuwige afdaling'

Plaats reactie