J & J Tocht, donderdag 13 september

Waar gaan we rijden met elkaar in het weekend? Speciaal bedoeld voor Swolland toer- en clubtochten in het weekend, georganiseerd door het bestuur of door Swolland-leden zelf. Ook voor verslagen hiervan.
[voor deelname aan niet-Swolland tochten gebruik het forum topic niet-Swolland tochten ]
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Harry Timmer
Klepper 2004-2005
Berichten: 768
Lid geworden op: zo jul 08, 2007 11:34 am

J & J Tocht, donderdag 13 september

Bericht door Harry Timmer » za sep 01, 2018 7:02 pm

Net als vorig jaar hebben we weer een uitnodiging ontvangen van Joke en Jan om een mooie tocht in Noord Holland te fietsen.
Op donderdag 13 september gaan we dus voor de 8e keer naar Oostzaan. Vorig jaar zouden we een tocht richting Egmond aan Zee fietsen, doch door werkzaamheden op de route hebben we toen een andere route gefietst. Dit jaar gaan we wel via Beverwijk naar de duinen en fietsen een mooie route door het Waterwingebied. De middaglunch houden we in Egmond aan Zee. Via Uitgeest en de Zansche Schans fietsen we terug naar Oostzaan.

Net als vorige jaar zullen zij ons gastvrij ontvangen met koffie en de door Jan zelf gebakken appelpunt. Rond 11.00 uur vertrekken we voor een tocht van ca. 90 km, met daarin zo'n 140 hoogtemeters. Tussen de middag gebruiken we een lunch, welke voor eigen rekening is. Bij terugkomst in Oostzaan kunnen we douchen en daarna zorgen Joke en Jan dat we niet met lege maag terug hoeven naar Zwolle.

Voor het rijden door het Waterwingebied is een dagkaart nodig, de kosten hiervan zijn € 1,80 per p.p. De kosten van de lunch, welke zij aanbevelen, zal ca. € 12,00 zijn.

De brandstofkosten zullen weer hoofdelijk worden gedeeld.

Mocht deze tocht iets voor je zijn, geef je dan voor zaterdag 8 september via email op. Geef ook aan of je eventueel voor het vervoer naar Oostzaan wilt rijden. Op maandag 10 september ontvangen jullie dan het vervoersplan.

Mocht de weersverwachting voor 13 september niet al te best zijn, dan zullen we de tocht vroegtijdig verplaatsen naar een andere datum.

Met vriendelijke groeten, Joke, Jan en Harry

Voor info: Harry Timmer

Gebruikersavatar
Harry Timmer
Klepper 2004-2005
Berichten: 768
Lid geworden op: zo jul 08, 2007 11:34 am

Re: J & J Tocht, donderdag 13 september

Bericht door Harry Timmer » vr sep 14, 2018 11:41 am

Met 15 Swollanders zijn we donderdag 13 september naar Oostzaan afgereisd en hebben daar onder leiding van Jan en Joke een geweldige dag gehad en een zeer mooie tocht richting Egmond aan Zee gefietst. 8)

Een verslag van deze dag kunnen jullie lezen in de volgende Swolland Nieuwsbrief.

Groeten Harry

Gebruikersavatar
Jaap Lameris
Site Admin
Berichten: 234
Lid geworden op: wo mei 30, 2007 9:04 pm
Locatie: Emmeloord
Contacteer:

Re: J & J Tocht, donderdag 13 september

Bericht door Jaap Lameris » di okt 30, 2018 9:14 pm

Helaas heb ik Harry's belofte over het verslag van de J&J tocht in de komende nieuwsbrief gebroken door mijn schuld. :oops:
Het verslag staat echter nu wel op de website op de voorpagina en is ook hier direct te zien:
https://swolland.nl/racefiets/nieuws/22 ... -september

Het zal ook in de december nieuwsbrief staan. Nogmaals mijn excuses aan Harry en Leen.
Groet,

Jaap
Webmaster Toerclub Swolland

Plaats reactie