Pagina 1 van 1

Prestatietocht 9 juni 100/165km

Geplaatst: ma jun 04, 2018 3:23 pm
door Ruud Woudstra
Hallo,

Op zaterdag 9 juni wordt deze klassieker weer verreden. Er is voor gekozen om de rit wat verder in het seizoen te plannen, dus is de conditie om deze tocht goed te volbrengen er ook al weer. Om alle Swollanders de kans te geven om hieraan mee te doen zijn er meerdere afstanden mogelijk. De route pakt uiteraard de Lemelerberg mee, en we doorkruizen de mooie Weerribben. De route is op een aantal plaatsen weer vernieuwd.

Vertrek is om 09: 00 uur vanaf Diff Dance center. We zitten dan ook om 09:00 op de fiets. Er wordt gereden onder begeleiding van een Wegkapitein, dus volgens de regels van de NTFU/Swolland. De totale afstand is ca 100/165 km, met een rust in Zuidwolde. Tweede rust is in de Weerribben, hier is ook de consumptie voor eigen rekening. Er is vanaf Zuidwolde ook een route direct terug naar Zwolle, ca 100km.

De snelheid is 25 kmh op de teller volgens de NTFU richtlijnen. In overleg is er na de eerste rust een wat hogere snelheid mogelijk. Ik reken op een grote opkomst bij deze Swolland clubrit.

Mvgrt, Ruud.