SSOP Twente Ride 180 / 130 km

speciaal voor de Swolland ladies onder ons
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Hadegro
Lid
Berichten: 670
Lid geworden op: za jun 16, 2007 12:01 pm
Locatie: Zwolle
Contacteer:

SSOP Twente Ride 180 / 130 km

Bericht door Hadegro » di mei 23, 2017 8:22 pm

Na het prachtige buitenland weekend in het Weserbergland is het aankomende zaterdag tijd voor de al eerder aangekondigde SSOP Ride Twente oftewel de SSOP sponsorrit ten bate van de Home Ride van de Swolladies en uiteindelijk ten faveure van het Ronald McDonaldshuis in Zwolle.
Om deze mooie tocht door het Sallandse-en Twentse land te mogen meerijden betaald men minimaal 10 euro sponsorbijdrage (meer mag maar hoeft niet). Dit bedrag kan voor aanvang betaald worden aan ondergetekende waarna deze de totale opbrengst na afloop zal overdragen aan de Swolladies.

De SSOP Ride Twente is een 180 km lange tocht op de welbekende SSOP snelheid (28 km/h), voor diegenen die deze afstand te lang vinden is er ook een 130 km variant.
Zowel de 180 km als de 130 km gaat eerst richting het oosten om bij Marienberg af te buigen naar het Twentse land. na ongeveer 55 km is er een gezamenlijke koffiestop in Vasse. Vervolgens gaan we via de Hooidijk richting de Duitse grens, hier buigt de 130 km ons buurland in terwijl de 180 km via o.a. de Kuipenberg bij Ootmarsum wat dieper Twente induikt. De 130 gaat verder langs de Duits-Nederlandse grens om via het Vechtdal terug te keren in Zwolle. Een eventuele 2e koffiestop zal voor deze variant in onderling overleg plaats moeten vinden.
De 180 variant heeft een 2e koffiestop in Rijssen om vervolgens via de Holterberg (overdwars), Heeten en Broekland weer richting Zwolle te gaan.
Al met al een mooie trainingsrit voor uitdagende fietsplannen verderop in het seizoen.

De start is gepland om 08:30 uur en vind plaats bij Café Restaurant De Mol, Heinoseweg 32 in Zwolle/Wijthmen. Na afloop is er hier ook gelegenheid tot het nuttigen van een herstersteldrankje.
Voor alle duidelijkheid; de SSOP Ride Twente is geen clubrit en alle consumpties zijn derhalve voor eigen rekening....

Tot zover het informatie en logistieke gedeelte. Ik hoop, en verwacht eigenlijk, een mooie opkomst. De weersvooruitzichten zijn bijna zomers te noemen dus daar kan het niet aan liggen.
Weet je nu al of je mee gaat? Geef dat dan hier even aan, zodat we alvast een globale inschatting kunnen maken van de groepsgrootte. Mocht je nog twijfelen....denk dan aan het doel van de tocht en kom zaterdagochtend naar De Mol!

Bijgevoegd heb ik de tracks voor de 130 en 180 km (in samenwerking met Ruud Woudstra).
TOT ZATERDAG, TOT DE SSOP HOMERIDE TWENTE!!!

Hans de Groot

Voor de tracks zie klepsite forum SSOP
http://www.toerkoorts.nl/
'De fietshemel is een eeuwige afdaling'

Gebruikersavatar
Hadegro
Lid
Berichten: 670
Lid geworden op: za jun 16, 2007 12:01 pm
Locatie: Zwolle
Contacteer:

Re: SSOP Twente Ride 180 / 130 km

Bericht door Hadegro » zo mei 28, 2017 1:48 pm

Beste Swolladies, bedankt voor jullie deelname gisteren aan de SSOP Ride Twente. Het was een mooie, lange en warme dag....

Hieronder een verslag van de tocht;
http://www.toerkoorts.nl/one-hot-saturd ... de-twente/
http://www.toerkoorts.nl/
'De fietshemel is een eeuwige afdaling'

Plaats reactie