Nieuwe GPS-wijzer beschikbaar voor de Egde gebruikers.

Hier kan je vragen stellen of tips geven over het gebruik van GPS op de fiets.

Moderators: admin, Beheer

Gebruikersavatar
Ruud Woudstra
Klepper 2006
Berichten: 1923
Lid geworden op: zo jun 17, 2007 11:04 am
Locatie: Zwolle

Nieuwe GPS-wijzer beschikbaar voor de Egde gebruikers.

Bericht door Ruud Woudstra » do mei 10, 2018 9:15 am

**** Info via Swolland site binnengekomen******

Beste fietser,

Enige tijd geleden informeerden we fietsclubs over ons boek Gps wijzer voor je Garmin Edge. We hebben veel positieve en enthousiaste reacties gehad. De eerste editie is inmiddels uitverkocht. Daarom hebben we hard gewerkt aan een volledig nieuwe editie. Helaas ging de uitgever failliet, dus nu geven we het in eigen beheer uit. We zijn trots dat dit gelukt is. Het wordt een mooie nieuwe editie met heel veel nieuwe, leuke en handige informatie.

Daarom wil ik je graag nog eenmalig informeren over deze nieuwe editie van het boek Gps wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser (met een Garmin Edge). Na deze mail ga je van mij geen informatie meer ontvangen, tenzij je je op onze nieuwsbrief aanmeldt. Dat kan via https://www.gps-wijzer.nl/inschrijven-nieuwsbrief/. Je ontvangt dan onze onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met tips en leuke gps informatie. Je kunt je daar altijd weer afmelden. Je kunt onze nieuwsberichten ook volgen via FaceBook: https://www.facebook.com/gpswijzer.

Gps wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser, tweede editie
Het prachtige nieuwe boek bevat naast de meer dan 1000 kleine en grotere wijzigingen nu ook de nieuwste Edge 1030 handleiding. We hebben ook meer praktische oefeningen gemaakt. De belangrijkste andere wijzigingen lees je op https://www.gps-wijzer.nl/nieuws/nieuwe ... rmin-edge/. Om een goede indruk van het boek te krijgen kun je in de bijlage of hier de inhoudsopgave bekijken.

Boek bestellen
Heb je interesse in het boek, dan kun je het alleen via onze website bestellen. De prijs van het boek wordt € 19,95 excl verzendkosten. Het boek bevat nu 232 pagina's. Wanneer je het bestelt, wordt het boek je omstreeks 15 mei toegestuurd.

BaseCamp en andere software
In het boek is ook een uitgebreide handleiding voor BaseCamp opgenomen. Gebruik je echter een Apple Mac dan hebben voor de Edge bezitter een speciale handleiding voor BaseCamp op de Mac gemaakt. Deze vind je op https://www.gps-wijzer.nl/product/basec ... rmin-edge/.

Voor welke Edge's
Het boek is geschikt voor de Garmin Edge 810, 820, Explore 820, 1000, Explore 1000, 1030 en Touring. Met een extra gratis aanvulling is het ook geschikt voor de 800 en 520.

Voor wie?
Het boek is geschikt voor mountainbikers, recreatieve fietsers en iedereen die probeert in het wiel van Dumoulin te rijden.

We waarderen het erg wanneer je deze mail doorstuurt naar fietsvrienden of bekenden.

Met vriendelijke groet

Joost Verbeek
Gps wijzer
E joost@gps-wijzer.nl
W www.gps-wijzer.nl
Fiets vandaag, morgen kan er veel tegenwind zijn........